повече няма място в дясно управление. Партията получи исторически най-ниския си

...
повече няма място в дясно управление. Партията получи исторически най-ниския си
Коментари Харесай

Петър Витанов: Обратното броене за БСП отдавна започна

повече няма място в дясно ръководство. Партията получи исторически най-ниския си резултат и това ѝ отрежда ясното място на съпротива. Това заяви пред БНР евродепутатът Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

Според него за " противоположното преброяване от дълго време е почнало " и се върви " каскадообразно към все по-големи дъна ".

" Тя не може и не трябва да се трансформира в прибавка на някакво дясно ръководство. Всяко заиграване, всяка роля на пето колело, на пета колона на следващото дясно ръководство е просто опрощение за едни хора да заемат високи постове в изпълнителната власт. Всяко заиграване с ГЕРБ би довело до в допълнение обезличаване на и до нейния провал, до злополука на идващите избори. Няма място в дясно ръководство! "

" Имаме 10 области, в които няма да имаме депутат. Процесите в са извънредно тревожни ", добави той.

Ако в незабавен порядък не се сътвори постоянно държавно управление, България в действителност е застрашена от загуба на доста средства, предизвести Витанов. Евродепутатът обаче посочи, че правителството не може да бъде непременно.

" Политическата неустойчивост у нас е обратнопропорционална на интеграционните процеси. Изтикването на България в периферията на всеки един европейски орган води до неглижиране, до неспособност за пълноценно присъединяване във вземането на решения на европейско равнище. Всяко антиевропейско говорене ни отдалечава, в това число от Шенген. Въпросът за еврозоната мощно се политизира. "

" Имаме много тежка демографска ситуация – застаряващо население, ниска раждаемост, висока миграция. Всичко това спъва стопанската система ", отбеляза Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее, който провежда в София кръгла маса " Работа за младите, младите на работа ".

Темповете на емиграция в известна степен се забавят, но докато не достигнем 70-75% от средноевропейския приход, миграцията на младежите ще е проблем за страната, акцентира Витанов в предаването " Преди всички ".

Витанов разяснява проучване на Евробарометър, което регистрира положителни индикатори за предприемчивостта на младите българи да основават собствен бизнес тук.

Немалък % от младежите разчитат на помощта на близки и родственици и са изключени – нито работят, нито учат, напомни евродепутатът. Този феномен е 14% в Европа, в България е съвсем 20%, което приказва за тежък проблем, добави той.

С намаляващата работна мощ упованията към младите стават все по-високи в солидарна пенсионна система, каквато е българската, означи още Витанов.

Младите хора не виждат свое политическо посланичество. От друга страна те не разпознават проблемите си, адресирани от политическите партии и това се отразява върху тяхната апатичност, по този начин Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее разяснява слабото присъединяване на младите в изборния развой.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР